bsths کاربر خودمونی وضعيت: آفلاين 8 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 508 امتياز: 4102 تشکر کرده: 156 تشکر شده 273 بار در 73 پست
محل سكونت: کوچه زاخارا
ارسال شده در: دوشنبه، 19 بهمن ماه ، 1388 01:48:37 موضوع مطلب: دانلود ویدئو خارجی - HD - Eminem - My Band
قصد دارم تو این تایپیک ویدئو خارجی بذارم و میخوام این تایپیک رو هر روز اپدیت کنم
اگه موافقید در نظر سنجی شرکت کنید اولین کلیپ این تایپیک اجرای امینم در مراسم MTV Music Awards است که البته جدید نیست و اهنگ Cleanin Out My Closet و یه اهنگ دیگه که اسمشو نمیدونم اجرا میکنه با کیفیت خوب و حجم کم
اگه کسی ویدئو داره در این تایپیک پست نکنه برای من لینکشو pm کنید با اسم خودتون در تایپیک ثبت میشه
در ضمن ویدئو نباید تبلیغ داشته باشه در این صورت در تایپیک گذاشته نمیشه ویدئو رو باید خودتون اپلود کنید
آخرين ويرايش توسط bsths در تاريخ سه شنبه، 11 اسفند ماه ، 1388 04:03:53; دفعات ويرايش در مجموع 38 مرتبه
tighe_samet کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 31 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 16 تشکر کرده: 0 تشکر شده 3 بار در 1 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 09:18:26 موضوع مطلب:
Faghat az Rapidshare.de nazar khaheshan. aslan bahash hal nemikonam. az ye servere dg bezar plz.
darzemn edame bde _________________ تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
گوش نا محرم نباشد جای پیغام سروش
witchery کاربر انجمن وضعيت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 84 امتياز: 175 تشکر کرده: 76 تشکر شده 28 بار در 11 پست
محل سكونت: اونجا
ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 17:22:06 موضوع مطلب:
ایول داداش کارت درسته . ادامه بده به شدت _________________ پرسيدم : عشق چيست ؟ گفت : آتشي است . گفتم : مگر آن را ديـــده اي ؟ گـفت : نـــه در آن سوخته ام
این سایت بر اساس قوانین کشور عزیزمون جمهوری اسلامی ایران می باشد و از پخش هرگونه
آهنگ مغایر با فرهنگ ایرانی معذوريم . از دوستان خواهشمندیم در چهار چوب این قوانین فعالیت کنند